Datum    Ura

Izdelava spletnih strani

Oblikovanje in izdelava spletnih strani

Ponujamo celovite in kakovostne rešitve razvoja in izdelave zahtevnejših spletnih strani in aplikacij. Na podlagi dolgoletnih izkušenj vam svetujemo pri oblikovanju koncepta in vsebinske zasnove spletnih strani ter obenem poskrbimo za funkcionalno, grafično ter tehnično dovršenost vašega spletnega mesta.

Izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih strani

Jasen koncept, vsebinska in grafična zasnova

Ko se odločamo za izdelavo spletne strani se moramo najprej vprašati kakšni so naši cilji, želje zahteve, zmožnosti in najpomebnejše - komu naj bo ta stran namenjena? Spletna stran je lahko klasična spletna vizitka, krajša ali obširnejša predstavitev podjetja ali organizacije, predstavitev dejavnosti, izdelkov, blagovne znamke, image predstavitev, informacijski portal, spletna trgovina ali pa kar zmes vsega naštetega. Prav tako je potrebno ugotoviti v kakšnem obsegu in obliki obstajajo gradiva, ki bi jih želeli objaviti na svetovnemu spletu. Na podlagi vseh zbranih informacij skupaj oblikujemo koncept, vsebinsko in grafično zasnovo vaših spletnih strani.

Dinamične spletne vsebine

Po potrebi spletne strani nadgradimo s spletnimi aplikacijami, ki so podprte z podatkovno bazo in vam preko prijaznega uporabniškega vmesnika omogočajo samostojno upravljanje in ažuriranje spletnih vsebin.

Promocija spletnih strani

Spletne strani vam, po zaključku izdelave in postavitvi na strežnik, vpišemo na vse večje svetovne iskalnike. Prav tako pa vam lahko po posebnem dogovoru uredimo tudi pripravo spletnih oglasov in posebnih promocijskih akcij.

Za več informacij obiščite http://www.pilcom.si.